• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Levertijd & Verzendkosten

Wij van Team Meulenveld.com verzenden uw bestelling met de grootste zorg. Onze producten zijn vaak zware en kwetsbaar om te verzenden. Wij besteden groten zorg aan het verpakken van het product en zoeken naar de beste oplossing.

Ad Hoc

Wilt u per direct (Ad Hoc) de beelden ontvangen dan maken wij gebruik van een bekende transporteur en hanteren de prijzen die bij het product onder tab specificatie staat aangegeven. De kg zijn bepalend voor de verzendprijs.

Gratis bezorging binnen Nederland

Team Meulenveld.com heeft ook een eigen bezorgdienst, waardoor we de producten gratis kunnen bezorgen. De levertijd bedraagt dan wel variërend van 3 tot 21 dagen. Bij verzending van uw bestelling wordt u via E-mail door ons op de hoogte gesteld.

Afhalen

Als u liever de aankoop zelf komt ophalen bij ons magazijn maak dan eerst een afspraak met Team Meulenveld.com mail Algemeen@Meulenveld.com wanneer u wilt komen.  

 

Retourneren ( alleen van toepassing op Ad Hoc verzendingen)

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van het gewicht en afmetingen van uw bestelling, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Algemeen@Meulenveld.comWij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Deze regeling is niet van toepassing op producten die u bij ons magazijn komt ophalen. en de producten die door onze eigen bezorgdienst worden geleverd worden bij aflevering gecontroleerd en door u goed bevonden. Waardoor het retour recht vervalt.

afleveringen gelden tot de voordeur op de begane grond