• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Levertijd & Verzendkosten

Wij van Meulenveld.com verzenden uw bestelling met de grootste zorg. Onze producten zijn vaak zware en kwetsbaar om te verzenden. Wij besteden groten zorg aan het verpakken van het product en zoeken naar de beste oplossing.

Ad Hoc

Wilt u per direct (3 werkdagen) uw bestelling ontvangen dan maken wij gebruik van een bekende transporteurs en hanteren we de prijzen van de transporteurs.Het gewicht en de afmeting zijn bepalend voor de verzendprijs.

Gratis bezorging binnen Nederland 

Meulenveld.com heeft ook een eigen bezorgdienst, waardoor we de producten bij een bestelling boven de € 50,00 gratis bezorgen worden. De levertijd bedraagt dan wel variërend van 3 tot 30 werkdagen. Wanneer wij de producten gaan leveren krijgt u minimaal een dag van te voren een E-mail van ons. Hou uw spambox goed in de gaten. Bij geen gehoor worden de producten indien mogelijk uit het zicht bij uw voor deur geplaatst of bij uw buren afgeleverd.

Afhalen

Als u liever de aankoop zelf komt ophalen bij ons magazijn maak dan eerst een afspraak met Team Meulenveld.com mail Algemeen@Meulenveld.com wanneer u wilt komen.  

 

Retourneren ( alleen van toepassing op Ad Hoc verzendingen)

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van het gewicht en afmetingen van uw bestelling, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Algemeen@Meulenveld.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Deze regeling is niet van toepassing op producten die u bij ons magazijn komt ophalen. en de producten die door onze eigen bezorgdienst worden geleverd worden bij aflevering gecontroleerd en door u goed bevonden. Waardoor het retour recht vervalt.

afleveringen gelden tot de voordeur op de begane grond